Dit is een leuk vakantiehuisje bij zee, De Puntschuur is een 2-persoons natuurhuisje in Nederland. Een jong stel op vakantie in Nederland, zou hiervan genieten.  De Puntschuur, een zeshoekig houten gebouw, voorzien van een twijfelaar, een 1-persoonsbed, keukentje, douche en w.c.  Het vloeroppervlakte is 36m2, maar de hoeken zijn niet te gebruiken, dus kleiner.

Het huis wordt omsloten door een omheinde tuin. Wilt u op vakantie met hond? Wilt u fietsen en wandelen of zwemmen in de zee? Allemaal mogelijk.

Houdt u van duurzaam eten? Wij hebben een moestuin met groentes en fruit en geven dit graag aan onze gasten.

Wilt u naar een historische stad? Middelburg, Veere, Goes, Tholen, Zierikzee of Bergen op Zoom? Binnen 1 uur rijden is dit mogelijk.

De inrichting van de Puntschuur

De woonoppervlakte bedraagt 36m2. De 4 kantelramen geven veel licht in het 6-hoekige gebouw. Een houten tipi. De 2 glazen deuren bieden zicht op de tuin. Je kunt hier lekker zitten of anders in de tuin.

Er zijn 2 slaapplekken; 1 op de vide voor 1 persoon en een twijfelaar (Auping) staat beneden, als een soort bedstee. Het huis is 1 geheel met een houten wand bij de douche en de w.c. (kan afgesloten worden). Hier bevindt zich wastafel en de douche.

Keuken

De keuken is uitgerust met koelkast, magnetron, oven, koffiezetapparaat, waterkoker, 4-pits gasfornuis, pannen en bestek. Het Bunzlau servies is voor de liefhebbers van het blauw met wit. Het houten huis is voorzien van wifi en heeft een t.v. staan.
Er staat een kleine stofzuiger.

Tuin

De ruime tuin is verdeeld in 4 gedeeltes, deze zijn volledig omheind, zodat uw hond vrij kan rondlopen. Bij het huis kunt u lekker zonnen, of onder de treurwilg zitten. Ieder kan ook lekker een bbq aan doen. Het huis is voor niet-rokers, dit mag wel buiten. Honden zijn toegestaan en kunnen genieten van de ruimte en de rust. Uw auto kunt u parkeren op de parkeerplekken. Er is ook plek om de fietsen neer te zetten.

Wij bieden onze gasten aan, in de zomer, groentes en fruit uit onze moestuin. Alles is biologisch geteeld.. Als u het leuk vindt mag u mee naar de moestuin. Er is een kruidentuin bij de huizen, daar mag u plukken.

Wij hebben genoeg folders liggen van allerlei bezigheden in de buurt. Leuke wandelroutes; bijzondere fietsroutes, duikplekken, speeltuinen. In een map vindt u telefoonnummers van restaurants etc.

Onze tuin biedt ruimte aan meerdere vakantiehuizen. Alle huizen liggen los van elkaar. Ieder heeft zijn eigen ingang en kan in het afgesloten tuingedeelte lekker genieten. Wij zijn geen chaletpark of een gezinspark, maar met meerdere gezinnen kun je er lekker verblijven, vlak bij de Oosterschelde.

Ons huis staat in het buitengebied van Sint Maartensdijk. Wij zitten binnen 10 kilometer naar Sint Annaland, leuke restaurants, Stavenisse een klein dorpje en Tholen. In Poortvliet zit een prima fietsenverhuur bedrijf.

Kleine zandstrandjes zijn te vinden 2 kilometer van ons vakantiehuis. Ideaal voor kinderen; water, schepje, emmertje, zand en schelpjes. Bij het zandstrand zit een leuke Brasserie, met een groot terras. Zeer kindvriendelijk.

In Sint Annaland hebben we de enige streekproducten veiling van Nederland. Wilt u sportief doen bij het water? Dat kan ook, want u kunt zeilboten huren in de jachthaven. Vanuit de jachthaven gaat ook een zeehonden safari van Frisia. Een andere zeehonden safari boot is de Zwerver.

In Sint Maartensdijk zit een museum, met veel informatie over Jacoba van Beieren. Ook leuk voor kinderen. Er is een maquette van het oude kasteel te zien.

Start typing and press Enter to search

×