Een 4-persoons vakantiehuis en natuurhuisje in Nederland, Zeeland in de polders van Tholen. Het eiland Tholen heeft een prachtig natuurgebied De Oosterschelde. Hier kun je zwemmen, duiken, surfen, snorkelen, zonnen en schelpen zoeken.

Het vakantiehuis heeft een veranda en aansluitend een grote tuin. n de tuin kun je lekker bbq’en of een spelletje badminton doen. Ook lekker om met je ligstoel over de tuin te kijken. Een kopje koffie, thee of een glaasje wijn te drinken.

Indeling van het huis

Het huis heeft een oppervlakte van ongeveer 80m2 inclusief de veranda. Op de begane grond zit de keuken. Keuken is voorzien van:

magnetron/oven, koelkast, vaatwasser, 5-pits gasfornuis en veel opbergruimte. Er staat ook een wasmachine (wasdroger staat in gezamenlijke schuur). Wij gebruiken in alle huizen, die wij verhuren: Bunzlau servies. Prachtig en sterk servies, geschikt voor oven, vaatwasser en magnetron.

Aansluitend op de keuken staat een eettafel, geschikt voor 6 personen. Deze eettafel kan uitgeschoven worden. De zithoek heeft een t.v. en een B&O radio/c.d. speler.

Een kleine slaapkamer met een twijfelaar zit aan de zijkant van het zitgedeelte. Deze is afgesloten met een deur. Deze slaapkamer heeft ook een buitendeur en kan dienen voor ventilatie.

Op de bovenverdieping hebben we een 2-persoons Auping bed en een 1-persoonsbed. De slaapkamer heeft aansluitend een vide, derhalve is deze slaapkamer open. De badkamer is afgesloten en voorzien van aparte w.c.. Er zit hier ook de wastafel en de douche.

Overal in het huis hebben wij details uit het verleden. Wij hebben oude tegels in de keuken; witjes en Delftsblauw. We hebben onder de veranda een oude vloer liggen. De deurknoppen zijn oud, maar functioneren nog prima.

U kunt uw auto parkeren naast het huis, we hebben daar parkeerplekken. Ook kunt u uw fietsen kwijt.

Naast dit 4-persoons vakantiehuis hebben we nog 3 andere natuurhuisjes op het perceel staan. Het 6-persoons huis Ons Oude Dijkhuis, het 3-persoons houten gebouw De Puntschuur en het 2-persoons tiny house Het Zeeuwse Tuinhuis.

De tuin heeft een afmeting van 2000m2, ieder huis heeft een eigen tuingedeelte en een eigen ingang.

Keukentegels

In de keuken hebben we Friese witjes, afgewisseld met 18e eeuwse Delftse tegels. Het uitzoeken van de blauwtinten van Friese witjes was een hele klus, maar het resultaat mag er zijn. In de woonkamer ziet u 17e eeuwse Delftsblauwe tegels staan, dit is een beginnende verzameling van een volgende keuken.

Keuken/eetgedeelte/zitgedeelte

Beneden hebben we een behoorlijk uitgebreide keuken, voorzien van 6-delig bestek en 6-delig gebaksborden, ontbijtborden, grote borden, kommen en schalen (voor zowel oven als sla, groentes etc). In de keuken bevindt zich een oven/magnetron en een 5-pits kooktoestel, een koffiezetapparaat en een waterkoker. Allerlei soorten pannen zijn aanwezig, van koekenpan tot sauspannen en een wok. In de keukenkastjes bevindt zich allerlei soorten kruiden, olijfolie, azijn, koffie, thee, suiker etc. Voor het gebruik van de oven ligt er bakpapier, alumuniumfolie. Alle borden, schalen, kommen mogen in de oven/magnetron en vaatwasser. De houten planken graag met de hand afwassen.

Apparatuur keuken

In de keuken hebben we een koelkast, oven/magnetron, kooktoestel, vaatwasser en een wasmachine.

Eetgedeelte/zitgedeelte

De tafel kan worden uitgetrokken, zodat je zeker met 6 mensen aan tafel kunt eten, of dat u lekker kan werken aan de tafel, of een puzzel maken. Het zitgedeelte heeft een bank en 2 stoelen. Er staat ook een t.v. en een Bang & Olufsen radio/cd speler. Aansluitend op het zitgedeelte is een kleinere slaapkamer, met een twijfelaar, ideaal voor kinderen.

Bovenverdieping

Op de bovenverdieping is een vide met een slaapgedeelte. Het 2-persoons aupingbed heeft 2 losse matrassen. Tevens staat er een klapbed. Kinderen willen soms boven slapen en daarvoor is dan ook een mogelijkheid. Tevens hebben wij een campingbedje, als u een baby bij u heeft en u wilt een bedje niet zelf meenemen (even van te voren naar vragen). De bedden worden, tegen vergoeding, voorzien van dekbedhoezen en worden helemaal opgemaakt. Aansluitend op deze slaapkamer zit de badkamer (aparte w.c.) en een douche. Handdoeken kunnen tegen vergoeding verkregen worden.

Terras

Op de veranda staat een grote eettafel met 4 stoelen. Tevens hebben we 2 slaapbedden staan, de kussenS liggen in de schuur en kunnen gepakt worden. Tevens staat in deze schuur een vriezer, waar gebruik van gemaakt kan worden. U mag gerust de tafel in het gras zetten, als u dit fijn vindt. Voor de liefhebbers hebben wij een losse bbq. Deze mag u gebruiken en staat op het aanrecht buiten (niet in het gras plaatsen, want dan hebben we in het gras brandplekken).

Start typing and press Enter to search

×