Dit 6-persoons vakantiehuis is een natuurhuisje. Het huis is geschikt voor elke vorm van vakantie. Het natuurhuisje ligt op Tholen. Tholen ligt aan de zee, de Oosterschelde, het grootste natuurgebied van Nederland.

Het woonoppervlakte van dit vakantiehuis in Nederland is 95m2. De begane grond bestaat uit een gang, w.c., badkamer, keuken en woon- en eetkamer.

De keuken is uitgerust met een 4-pits gasfornuis, een oven/magnetron, een vaatwasser en een koelkast. De keuken is voorzien van veel soorten pannen, schalen, goede snijmessen, planken etc. Het servies is: Bunzlau servies. Dit servies is geschikt voor de oven, vaatwasser en magnetron.

In de woonkamer staat een eettafel, geschikt voor 6 personen. Er staat een bank en 2 luie stoelen. Bij het zitgedeelte staat een t.v. In de kast in de kamer liggen spelletjes en er staat kinderspeelgoed.

In de kelderkast op de gang staat een stofzuiger. De badkamer heeft een douche een wastafel en een grote linnenkast. In de gangkast liggen tennisrackerts en er liggen badmintonrackets.

Bovenverdieping

De bovenverdieping heeft 3 slaapkamers. 1 2-persoons slaapkamer, hier kan ook een kinderbedje staan. Tevens is in deze kamer genoeg ruimte in de legkasten. Wij hebben 1 kleine slaapkamer met een twijfelaar en een legkast. De andere slaapkamer heeft 2 enkele boxsprings. Hier staat ook een legkast. In de gangkast staat een stofzuiger en er liggen extra kussens etc.

Buiten indeling

Aansluitend op de keuken zit de keukendeur naar het houten terras. Het terras is 21m2 groot. Het terras loopt over in de tuin, een grasveld met een picknick tafel. Er staat een grote tafel op het terras, waar u prima kunt ontbijten, lunchen of in de avond kunt bbq’en. In een ander deel van de tuin staat in de zomer een trampoline. De omsluitende tuin geeft ruimte aan honden. De hond mee op vakantie is geen probleem.

Op het perceel van 2000m2 liggen nog 3 andere vakantiehuizen. Het 2-persoons houten huisje, tiny house Het Zeeuwse Tuinhuis. Het 3-persoons houten gebouw, de houten tipi De Puntschuur. In het andere deel van de tuin ligt het 4-persoons vakantiehuisje De Zeeuwse Dijk.

U kunt parkeren naast het huis. Als er geen ruimte is om te parkeren, kunt u boven bij de vakantiehuisjes parkeren. De dijk is zeer rustig.

In de gang heb je toegang tot de w.c., badkamer met aparte douche en wastafel en de deur naar de keuken, doorgang naar de woonkamer.

In de badkamer bevindt zich een grote kast, welke voorzien is van grote en kleinere handdoeken, de handdoeken kunnen tegen vergoeding worden verkregen, er is altijd genoeg voor handen en als er meer bij moet komen, kan er om gevraagd worden, of er kan een extra was worden gedraaid voor de handdoeken.

De keuken

De keuken is ruim voorzien van koekenpannen, steelpannen, hapjespannen etc. Daarnaast is er genoeg bestek (sowieso 6-delig), allerlei snijmessen, vorkjes, lepeltjes, houten lepels, broodmessen en allerlei soorten planken (niet in vaatwasser, oven of magnetron) In de keuken bevinden zich wijnglazen, waterglazen, bierglazen, frisdrankglazen. Koffie- en theekoppen (12 stuks) en ook gebaksborden, ontbijtborden en grote borden (alles 6-delig). Het servies is rijk aangevuld met ovenschalen, slaschalen, yoghurtbakjes, presenteerschalen. Alles mag in de oven, vaatwasser en magnetron. In de keuken hangt standaard een handdoek en een linnendoek.

Apparatuur keuken

In de keuken bevindt zich een magnetron/oven, een koelkast, een 4-pits gastoestel en een afwasmachine. In het schuurtje naast het huis bevindt zich een grote vriezer, waar u gebruik van kunt maken. In de keuken bevindt zich een prullenbak. Als deze vol is kunt u die ledigen in de grote rolcontainer, welke naast het huis staat. Glazen flessen kunt u in het dorp, naast de Lidl zelf weggooien.

Koffie/thee/suiker/kruiden

In de keuken bevinden zich de standaard voorraad, zoals koffie, thee en kruiden. U kunt het geheel aanvullen als u dat wenst met kruiden, die u zelf lekker vindt. Als u wat opmaakt, mag u het zelf aanvullen, dit is overigens niet verplicht.

Schoonmaakmiddelen

In het huis staat onder de gootsteen een emmer met alle schoonmaakmiddelen, die u gedurende u verblijf nodig zou kunnen hebben. Wij hebben er ook vaatwastabletten staan voor de afwasmachine. In de gangkast beneden als de gangkast boven staan stofzuigers. Deze kunt u gedurende uw verblijf gebruiken, indien u dat wenst.

Woonkamer

De woonkamer is voorzien van bank, stoelen en een grote eettafel. In de woonkamer bevindt zich ook de wifi-aansluitingen van alle huizen. Het is dan ook zaak om niet aan deze apparatuur te komen, anders kan niemand gebruik maken van het internet. In de woonkamer hebben wij bewust gekozen voor het gebruiken van antieke siermaterialen. Wij hebben schilderen uit de familie hangen en er hangt een kastje met Chinees porselein.

De persoonlijke voorwerpen zorgen voor een huiselijke sfeer in plaats van een vakantiepark. Het is best begrijpelijk dat er wat stuk kan gaan, maar laat het ons dan even weten. In de woonkamer hebben wij ook een kleine t.v. staan. In de kast in de woonkamer staat een grote doos met kinderspeelgoed en kinderspelletjes. Deze mogen allemaal gebruikt worden. In de woonkamer hebben wij ook een grote kast staan, waar u allerlei kaarten van de buurt kunt vinden en tevens bevinden zich folders met QR-reader. Hier kunt u alle belangrijke gegevens op vinden, zoals huisarts, winkels, restaurants etc.

Bovenverdieping

In het trapgat hangt het schilderij wat door Maartje, onze dochter vervaardigd is, voor haar vader. Dit is weer een persoonlijk element, waar wij heel blij mee zijn; het laat zien dat kinderen kunst mogen maken en een plek mogen krijgen in onze vakantiehuizen.

Grote slaapkamer

Op de grote slaapkamer is behoorlijk wat ruimte voor uw kleding en mogelijk beddengoed. U ziet op deze kamer 3 schilderijen staan, allen met een verhaal. Het zijn 2 berglandschappen en 1 zwanenmeer. Deze 3 schilderijen heb ik al heel lang in mijn bezit en vormen een grappig decor. De gordijnen heb ik voorzien van antieke kralen, om zodoende een leuk lichteffect te hebben in de kamer. De sprei, die zich op dit bed bevindt, is gemaakt door mijn moeder; natuurlijk weer met blauwtinten. De bedden worden voorzien van dekbedovertrekken, tegen vergoeding.

 Kleine slaapkamer

We hebben een kleine slaapkamer met een vide, dit kan als opslagruimte dienen. In deze slaapkamer hebben we 2 losse bedden staan en een oud meidenkastje. Er staan 2 schilderijen, die ik in mijn studententijd heb gekocht.

 Kleine slaapkamer

In de andere kleine slaapkamer hebben we een twijfelaar staan en een ruime kast om spullen in op te bergen. Aan de muur hangen oude afbeeldingen van onderscheidingen, het gaat vooral om de kleuren.

Gangkast

In de gangkast staat een extra klapbed, hier hangt de c.v. ketel en er staat de stofzuiger.

Schuur

Aansluitend aan Ons Oude Dijkhuis hebben we een schuur, waar de wasmachine en wasdroger staat. Tevens bevindt zich hier de ruimte met al het beddengoed en badgoed. Aan de andere kant van de schuur staan 2 vriezers en bevinden zich de schoonmaakmiddelen, trapjes, extra stoelen en kussens voor op het buitenmeubilair.

Tuin

Ons Oude Dijkhuis heeft een omsloten tuin. Er is wel toegang tot Het Zeeuwse Tuinhuis en De Puntschuur. Voor honden ideaal om op het eigen terrein te blijven. In de tuin staat een picknick-tafel en een droogmolen, die gebruikt mogen worden.

Start typing and press Enter to search

×