Een Zeeuws leuk vakantiehuisje in Nederland? Dat is dit houten tuinhuisje op Tholen, vlak aan zee. Het kleine natuurhuisje heeft een oppervlakte van ongeveer 25m2, met veranda.

Indeling

De indeling van het huisje is gemakkelijk. Aansluitend aan de veranda zit de voordeur. Het gebouw is een geheel, slaap-, eet en zitgedeelte zit in 1 ruimte. De keuken kan afgesloten worden met een verrijdbare kast.

Keuken

De keuken heeft een 2 electrische kookplaten, koffiezet apparaat, waterkoker en een magnetron. Genoeg pannen, vergiet, lepels, vorken en Bunzlau servies.

Badkamer

De badkamer, met douche en w.c. kan afgesloten worden.

Slaapgedeelte

2 persoons Auping bed, met 2 losse matrassen

Zit- woongedeelte

Het zit- woongedeelte heeft een eettafel met 2 eettafel stoelen. Er staan ook 2 lekkere zitstoelen bij de t.v. Er is ook wifi, maar het buitengebied heeft niet altijd even veel sterkte om altijd optimaal te werken.

Het leuke gebouw is een van de huisjes op een perceel van 2000m2. Er liggen op dit terrein nog 3 andere leuke natuurhuisjes. Het is geen vakantiepark in Nederland, maar een leuk aantal vakantiehuizen bij elkaar.

Wij hebben naast dit 2-persoons vakantiehuis, een 3-persoons huisje, de houten tipi De Puntschuur. Er staat een 4-persoons natuurhuisje De Zeeuwse Dijk en het grootste vakantiehuis Ons Oude Dijkhuis.

Parkeren

U kunt bij het huisje parkeren, echter dient u wel 20 meter te lopen naar het huisje.

Elk huis heeft een eigen “gezicht”, zo ook ons tiny house. We hebben er voor gekozen om de planken niet horizontaal maar verticaal te plaatsen. Dit is de Zweedse manier om te zorgen dat er lucht tussen de binnen- en de buitenzijde komt. Het is opgebouwd met een veranda, waar je prima buiten kan zitten, want er staat een eettafel met stoelen. Aan de binnenzijde is alles er uitgehaald en opnieuw opgebouwd. Er staat een 2-persoons Auping bed (deze kan tegen vergoeding worden opgemaakt), 2 lekkere stoelen en een eettafel met stoelen. De keuken is voorzien van 4-persoonsbestek, borden, kommen, schalen en glazen. Er is een koelkast, een kleine oven, een koffiezetapparaat, waterkoker en een kleine 2-pits electrische kookplaat. Niet alles tegelijk aandoen in de keuken, dan vliegen de stoppen er uit.

Badkamer/w.c.

We hebben een w.c./douche in de badkamer. In de badkamer liggen badlakens (tegen vergoeding te verkrijgen).

Tuin

Aansluitend aan de veranda van het tinyhouse hebben we een grasveld liggen. Deze wordt omsloten door een hek met een poort. De hond kan hier gewoon vrij lopen en lekker in de schaduw liggen.

Start typing and press Enter to search

×